Imageshack servers gratis voor torrent-downloaders

 zaterdag 12 april 2008 - 19:26:56 | Arne

Imageshack is een gratis online opslagplaats /storage voor diverse mediabestanden. Image Shack stelt deze week zijn server gratis ter beschikking aan downloaders van torrent-bestanden.

Je moet jezelf wel inschrijven bij Imageshack voor dit nieuwe project van deze mediahoster. Daarna kun je jouw torrent-bestanden uploaden naar de servers of je kunt een directe weblink invoeren, waarna het bijbehorende torrent bestand automatisch wordt gedownload. Zodra alles gereed is dan krijg je een www / http-link en kan je beginnen met downloaden.
Imageshack speelt met zijn initiatief in op internetproviders die het torrent-verkeer afknijpen om hun bandbreedte te beschermen. Oprichter Jack Levin zegt tegen TorrentFreak dat hij niet zal controleren welke torrents zijn gebruikers komen afhalen. “We kijken niet naar wat je downloadt en voorzien je simpelweg van een account, met bandbreedte en opslagruimte”, zegt oprichter Jack Levin tegen TorrentFreak. “Wat je daar mee doet, is jouw zaak. De DMCA is van kracht, dus als we klachten krijgen van copyrighteigenaren, geven we daar gehoor aan.”

De dienst, die voorlopig nog in de bètafase verkeert, heeft wel enkele beperkingen. Imageshack stelt elke gebruiker een maandelijks maximum van 15 GB aan downloads in het vooruitzicht en staat per persoon niet meer dan 15 GB online opslag toe op zijn servers. Levin zegt dat ook een betaalde variant in de maak is, die is bedoeld voor extra bandbreedte en opslag.

bron: zdnet
torrent   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd