Nieuwe Safari 3.1 Crasht Windows

 woensdag 26 maart 2008 - 00:26:41 | Arne

De laatste versie van Apple's Safari Web browser werkt niet op alle systemen even goed. Soms werkt het maar gedeeltelijk of het Crasht volledig op computers met Windows XP en soms ook bij Vista gebruikers. Dit blijkt uit reacties van gebruikers op het Apple support forum.

"Als ik probeer Safari 3.1 op te starten in Windows XP, dan crasht het direct" zegt nickname SakJosep in een post op Apple's online support forum. "Ik heb dit probleem ook en ik heb geen idee waarom" zegt een andere gebruiker. "Ik heb geprobeerd de eerste installatie te verwijderen en een opnieuw Safari te installeren maar dan lukt het nog steeds niet Safari te starten." zo meldt nickname KobeKungFu.

Er zijn ook meldingen, maar in mindere mate, dat Safari 3.1 niet goed zou werken op computers met Windows Vista. Veel gebruikers melden dat ze de eerdere versies van Safari zonder problemen konden gebruiken.

Ik neem aan dat Safari binnenkort toch een patch zal ontvangen of dat er een nieuwe versie komt. Deze nieuwe Safari die wel goed werkt op Windows XP en Vista kun je dan weer vinden op Freewaredownloads.nl!safari   vista   xp   browser   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd