Nieuwe auto's BMW uitgerust met internet

 woensdag 27 februari 2008 - 09:59:54 | Josh

BMW wil in alle nieuwe auto's die het bedrijf op de markt gaat brengen als optie een ConnectDrive-systeem implementeren. Dit systeem zorgt ervoor dat je dan in alle nieuwe auto's een optie hebt tot internettoegang.

Het ConnectDrive-systeem maakt gebruik van het netwerk EDGE, maar aangezien dit netwerk in Nederland niet meer verkrijgbaar is gaat de zon voor de Nederlanders in elk geval niet meer op.

Het systeem is alleen beschikbaar voor de bestuurder en de passagier voorin, als de auto ergens geparkeerd staat of wanneer de auto stil staat. Waarom men dit gedaan heeft is niet bekend, maar misschien is dit gedaan om ongelukken te voorkomen, omdat men zou gaan internetten onder het rijden. Zoals men ook niet mobiel mag telefoneren onder het rijden.

Passagiers die achterin zitten kunnen daarentegen wel gewoon gebruik maken van het ConnectDrive-systeem, aangezien de auto niet stil hoeft te staan. De passagiers die achterin zitten hebben dus de mogelijkheid om de hele tijd te internetten, terwijl de auto aan het rijden is.
printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd