LG bezig met het ontwikkelen van gsm-horloge

 donderdag 14 februari 2008 - 10:40:10 | Josh

Vroeger spraken we nog over "koelkasten" als we het over een mobiele telefoon hadden en de mobiele telefoons werden steeds kleiner naarmate de tijd aan ons voorbij ging. LG is nu bezig met het inslaan van een nieuwe weg, want het bedrijf is namelijk bezig met het ontwikkelen van een gsm-horloge. LG heeft een preview van haar gsm-horloge laten zien op het World Mobile Congress in Barcelona.

Het horloge heeft op het eerste gezicht niet veel weg van een mobiele telefoon. Maar niets is minder waar, want het horloge beschikt over een aantal fraaie functies. In het toestel zijn namelijk alle functies ingebouwd die een hedendaagse telefoon ook heeft.

Om ruimte te beperken is er geen toetsenbord aanwezig, maar op dit vlak heeft LG gekozen voor spraakherkenning.
De spraakherkenning werkt via een Bluetooth-headset waarmee je dus via je stem verschillende functies van het toestel kan bedienen. Of dit soepel gaat werken is nog maar de vraag.

Verder is het met de telefoon gewoon mogelijk om te bellen en smsen is ook geen probleem voor het horloge. De laatste muziek kun je beluisteren op je horloge aangezien een mp3-speler niet ontbreekt in het product. Het horloge beschikt ook over een scroll-wieltje. Dit is ongeveer hetzelfde scroll-wieltje als die van de LG Shine.

Andere technische specificaties over het horloge zijn nog niet bekend, maar LG laat wel weten dat men dit product de eerste tijd toch niet op de markt hoeft te verwachten aangezien het nog vol in ontwikkeling is door LG.

hieronder vind je een filmpje van het horloge.


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd