Nieuwe PS3 mogelijk slim & lite

 dinsdag 05 februari 2008 - 18:15:35 | Josh

Afgelopen week deden er al geruchten de ronde dat er een 120GB versie van de PS3 gaat komen, maar de website T3 doet daar nog een schepje bovenop door het gerucht de wereld in te brengen dat Sony eind dit jaar met een slim & lite versie van de PS3 gaat komen.

De mensen achter de website baseren zich op informatie van een niet nader genoemde insider die ze begin januari tijdens de CES in Las Vegas spraken. Volgens de insider komt de nieuwe PS3 uit in de herfst en zal hij kleiner, lichter en een strakker uiterlijk hebben. Qua hardware zou er intern niets veranderen.

Dat er een slim & lite versie van de PS3 kan komen is niet een heel vreemde aanname, Sony maakte van de PS1 en PS2 al een verkleinde versie en ook de PSP ging eind vorig jaar onder het mes. Sony wil niet reageren op speculaties en geruchten, maar dat zei het bedrijf ook vlak voordat er een dunne versie van de PSP op de markt kwam.

Voorlopig blijft het dus nog gissen en afwachten of de slim & lite PS3 er gaat komen, maar T3 kan daar niet op wachten en heeft alvast een eigen ontwerpje van de slim & lite PS3 gemaakt, die je hieronder kunt bewonderen.

Bron : techzine.nlgame   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd