Portal Demo exclusief voor NVIDIA gamers

 vrijdag 11 januari 2008 - 14:46:00 | Josh

Uit recent onderzoek is gebeleken dat de meeste Steam-gebruikers de spellen spelen met een grafische kaart van NVIDIA GeForce. Om de gebruikers die nog niet beschikken over een grafische kaart van NVIDIA te stimuleren om deze wel te kopen, doen Valve en NVIDIA hen een aanbod.


Vanaf dit moment is het mogelijk voor alle NVIDIA gebruikers om een gratis testversie van Portal: First Slice te krijgen. Door naar de website van Steam te gaan kan een test afgelegd worden welke uit moet wijzen of de desbetreffende persoon inderdaad gebruik maakt van een kaart van NVIDIA. Op het moment dat een dergelijke kaart inderdaad gevonden wordt, wordt het spel direct beschikbaar - dit alles zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Om het gemakkelijk te maken voor alle klanten van het grafische bedrijf is er ook een link toegevoegd waar op geklikt kan worden op het moment dat de drivers geïnstalleerd worden.

Het gehele jaar door zal de samenwerking tussen beide bedrijven gewoon blijven bestaan. Zo zullen zij elkaar ondersteunen voor het organiseren van evenementen voor spellen als Counter-Strike en Team Fortress 2. Ook zullen ze samenwerken aan het uitbrengen van allerlei nieuwe toevoegingen en zullen ze ook werken aan de spellen en hardware van de toekomst.

Bron : Techzinegame   game demo   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd