Beste Freeware wensen voor 2011

 zondag 02 januari 2011 - 11:06:45 | Arne

Via dit bericht willen wij iedereen een goed en freeware 2011 wensen. Een goede gezondheid kunnen wij niet bieden, gratis software echter wel. En hopelijk komen er in 2011 nog meer gratis applicaties op de markt. En dit komt vast goed want wij voorspellen dat dit nieuwe jaar de freeware en opensource licenties zullen toenemen. Waarom? Freeware en open source is big business. Zelfs Microsoft brengt steeds vaker gratis software uit.

Maar met name de software en applicaties voor mobiele toestellen zitten flink in de lift. Vele bestaande websites brengen een app uit waarmee je hun website kunt gebruiken. Maar ook erg leuk zijn de nieuwe apps die gebruik maken van specifieke eigenschappen van mobiele toestellen zoals de lokatie en de unieke identificatie. En volgens ons spelen ook veel meer mensen nu games dankzij het gemak van de touchscreen. Een zeer goed voorbeeld is Crazy Birds. En dit alles op zowel de iPhone als ook op Android toestellen.

En gesproken over Android... ook van Google zullen we vele gratis oplossingen gaan zien. Echter die zullen we op deze site niet veel plaatsen (afgezien van Google Chrome) omdat ze vaak online via de webbrowser gebruikt moeten worden en je dus niets hoeft te downloaden.

Wij zullen ook in 2011 ons best blijven doen de laatste versies van freeware en opensource te blijven aanbieden als download.
printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd