Google Chrome 6 uitgebracht

 zondag 05 september 2010 - 13:43:56 | Arne

Ondanks dat dit kleine lieve browsertje slechts 2 jaar oud is, zijn we inmiddels alweer gekomen bij Google Chrome 6. Wat direct zal opvallen aan deze nieuwe versie is het nieuwe uiterlijk van Chrome 6. Zo zijn bijvoorbeeld enkele elementen verplaatst en heb je niet 2 maar nog maar 1 menuknop. Functioneel gezien zijn er een aantal nieuwe synchronisatie mogelijkheden waaronder tussen browsers onderling, de browser is iets sneller en automatisch invullen van formulieren is verbeterd.

Google heeft ook aangegeven om nu om de 6 weken met een nieuwe versie te komen. Als je terug kijkt naar alle releases van nieuwe versies dan zien we dat Google voorheen ongeveer om de 4 maanden met een nieuwe versie kwam. Natuurlijk hebben deze vele nieuwe releases, die alleen nog maar vaker zullen worden uitgebracht, ook een sterk marketing voordeel. Bij iedere release zijn er vele websites, waaronder ook freeware downloads, die hierover een bericht plaatsen. Vooral als de nieuwe versienummers een rond getal zijn zoals van 5 naar 6 ipv 5 naar 5.1. Maar ook bladen zullen er weer melding van maken. Maar natuurlijk biedt het ook een stukje extra veiligheid. Een gevaarlijk lek is zodoende al binnen een paar weken gedicht.

Had jij deze browser nog niet in je bezit? Je kunt hem gewoon installeren naar Explorer, Firefox, Safari, etc. Kan nooit kwaad een extra browser te hebben op de computer. Dus probeer hem eens uit! Downloaden kan hier, download Google Chrome.
printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd