Even geen nieuwe GSM

 maandag 07 september 2009 - 15:34:29 | Arne

Volgens de website Bellen.com (Ben Woldring) vraagt de grote meerderheid op de site informatie aan over sim-only-pakketten of over de abonnementen zonder toesten en alleen een simkaart. Volgens Woldring komt dit door enerzijds de economische crisis en aan de andere kant de beperkte ontwikkeling wat betreft nieuwe mogelijkheden van gsm’s. Ook The Phone House bevestigt deze trend.

De mobiele toestellen zijn de laatste paar jaren allemaal sneller geworden en de meesten hebben ook een zeer goede camera / MP3-speler en e-mail functionaliteit aan boord. Qua nieuwe functies / mogelijkheden is er de laatste tijd weinig spannends gebeurd, met een uitzondering van de Smart phones. Dus mensen zien ook hierdoor even geen reden om hun huidige gsm te switchen en in te ruilen voor een nieuw toestel met het bijbehorende dure abonnement.

Zou deze zuinige houding van mensen ook van toepassing zijn op hun software besteding? Ga jij meer op zoek naar gratis software en gratis games nu het financieel wat minder gaat in Nederland? Of ga jij toch gewoon een GSM kopen?gsm   gratis   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd