Kazaa als legale dienst

 maandag 20 juli 2009 - 18:10:00 | Arne

Ooit was Napster het grootste netwerk voor het downloaden van met name muziek / MP3. Echter Napster moest na vele rechtzaken de stekkers eruit trekken. Met het einde van Napster kreeg P2P netwerk Kazaa de kans de grootste te worden. Maar ook Kazaa kreeg natuurlijk last van vele procedures rondom de illegale download en stopte er mee. Maar Kazaa komt nu terug in een nieuwe vorm.

Volgens het blog "TorrentFreak" zal de nieuwe Peer-to-peer download site Kazaa onbeperkt downloads gaan aanbieden voor ongeveer 20 dollar per maand. De Kazaa site zal volgens het blog openen met meer dan 1 miljoen songs / liedjes / tracks. Echter helaas zal het de liedjes ter download gaan aanbieden in het Windows Media format met een DRM beveiliging. De DRM beveiliging zal het gebruik van de tracks beperkten tot 5 computers of apparaten (zoals MP3 spelers, USB-disks, etc.).

Je kunt trouwens Kazaa Lite nog wel gewoon via deze website downloaden. Deze versie van de software is natuurlijk anders dan de oorspronkelijke en / of de nieuwe Kazaa, maar je kunt er wel muziek en dergelijke mee downloaden.p2p   kazaa   mp3   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd