HTC Magic met Android van Google

 donderdag 07 mei 2009 - 10:57:09 | Arne

De HTC Magic is door Vodafone definitief aangekondigd voor de Nederlandse markt. Je kunt je vanaf nu voor-registreren voor deze Smartphone die met Android werkt. Naar verwachting vanaf 2 juni 2009.

De HTC Magic is een touchscreen toestel met een eenvoudige interface. De mobiele telefoon draait op het Android-besturingssysteem van Google. De HTC Magic heeft een dikke specificatie lijst met bijvoorbeeld een 3.2" QVGA touchscreen scherm, een bewegingssensor (auto switch tussen portait en landscape modus), intern geheugen van 500 MB, capaciteit voor 8GB extern geheugen, Wi-fi, GPS, 3,2 megapixel camera, etc. Dit toestel moet concurrentie gaan bieden aan de iPhone.

Waarom dit verhaal op Freeware Downloads? Omdat Google's Android besturingssysteem eigenlijk opensource is! Daarnaast is er een SDK pakket (Software Developer's Kit ) beschikbaar waardoor je eenvoudig zelf applicaties kunt maken voor GSM toestellen met Android erop. Het is te verwachten dat veel van deze extra software ook gratis zal zijn. Dus het toestel natuurlijk niet gratis, maar de software wel. En daarom ook hier dit bericht. Oh en vind je deze HTC magic helemaal niks? Dan heb je ook nog de T-Mobile G1 of de Samsung i7500.android   google   


printervriendelijk

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd