Download tools [ Software ter ondersteuning van het downloaden zoals download managers, snelheid speed verhogers en meer. ]

RapidShare Downloader 4.20
Beschrijving Werk jij veel met RapidShare? Dan is dit een handig hulpmiddel.

RapidShare Downloader

De freeware RapidShare Downloader is een zogenaamde download manager die automatisch bestanden voor jou downloadt van RapidShare.com. Deze RapidShare Downloader download de bestanden stuk voor stuk en wacht tijdens de RapidShare.com Wait-Time periode voordat het de volgende file weer gaat downloaden. Natuurlijk hebben alleen niet-leden van Rapidshare deze wachttijden en deze freeware tool is dus het meest geschikt voor deze gebruikers.

Hoe werkt deze downloadhulp: je maakt een downloadlijst door de linkjes van Rapid-share hierin te plakken en daarna gaat het allemaal vanzelf. Je hoeft dus niet steeds te checken of je het volgende bestand al mag downloaden. Maak gewoon de lijst en ga vervolgens iets anders doen terwijl de Downloader alles voor je ophaalt. Let op, deze software is dus geen download-versneller. Het helpt alleen bij het ophalen van een serie bestanden voor gratis en ook voor Premium users.

Download hieronder de meest recente versie, RapidShare Downloader 4.20 (februari 2010).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,04 MB
Datum vrijdag 12 februari 2010 - 11:10:22
Downloads 7391
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd