P2P Software [ Gratis Limewire - Bearshare - FrostWire - ShareAza en meer downloaden ]

Bearshare 7
Beschrijving BearShare 7 is de laatste versie / de nieuwste versie / de meest recente versie van één van de meest gebruikte programma's voor het delen van bestanden (file sharing).

Bearshare

Tezamen met miljoenen gebruikers, geeft BearShare jou toegang tot talloze typen van digital media en andere bestanden die beschikbaar zijn gemaakt door andere gebruikers plus enkele professionele, onafhankelijke contentleveranciers. Maar bovenal: geheel gratis te downloaden!!!

Van alle gangbare file sharing-toepassingen is BearShare het meest geavanceerd. Het is een volledig decentraal 'peer to peer' netwerk (P2P). Het stelt u in staat om elk type file, mp3s, video, image, software, etc. te verhandelen. Draait onder Windows.

Is Bearshare 7 gratis?

Ja Bearshare is gratis en bevat ook geen virussen of adware. Je kunt de software gratis gebruiken om muziek en video's te downloaden van vrienden. De Premium inhoud (aangeduid met Gouden Sterren in zoekresultaten) vereist wel dat je aangemeld bent bij Bearshare Premium.

Moet ik mezelf bij Bearshare inschrijven?

Ja, als je Bearshare 7 wilt gebruiken dan moet je een Bearshare account hebben. Het is snel, simpel en vooral - helemaal GRATIS. Na installatie volgt hiervoor de uitleg.

Is Bearshare 7 legaal te gebruiken?

Het gebruiken van Bearshare 7 is 100% legaal. En dit is eigenlijk gelijk ook voor veel gebruikers het nadeel. Veel van de gedeelde bestanden (mp3 / avi / etc) zijn niet legaal en worden door Bear Share ook niet meer getoond bij de zoekresultaten. Dit is nog wel het geval bij een oudere versie van Bearshare Lite.

Alternatieven voor Bearshare

De 2 voornaamste alternatieven zijn:
- Kazaa Lite
- Limewire
- SoulSeek

Download Bearshare

Download via deze website de nieuwste Bearshare versie 7, en dan ook specifiek de Nederlandse versie!
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 8,58 MB
Datum maandag 08 december 2008 - 08:53:47
Downloads 8972
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd