Emulatie Software [ Gratis virtuele tools zoals Alcohol 120%, Daemon Tools, Virtual CloneDrive, WinUAE ]

BlueStacks
Beschrijving Op zoek naar gratis emulatie software voor het emuleren van Android op de PC?

BlueStacks

Met de software BlueStacks kun je de Android omgeving emuleren op jouw PC. Op deze manier kun je Android apps op jouw PC gebruiken. BlueStacks noemt zichzelf dan ook een App Player omdat je jouw favoriete App van jouw toestel op de computer kunt installeren en gebruiken.

Android Emulatie

De enige manier om Android programma's op jouw PC te gebruiken is door een Android Emulatie op de computer te gebruiken. Deze emulator kan vervolgens een soort simulatie omgeving opzetten van een Android Tablet of GSM. Zie jij de voordelen al van bepaalde Apps op jouw PC? Een super leuke game bijvoorbeeld die je nu full screen ook op de computer kunt spelen. Of die handige app waar je altijd met dat kleine toetsenbord liep te stoeien. Nu kun je een groot toetsenbord gebruiken ondanks dat het een Android app is.

BlueStacks demo

In de video hieronder zie je de werking van Bluestacks en zie je dus ook hoe de Android emulator werkt. In deze video zie je een demo van Android video apps. Met Blue Stacks op de PC heb je deze gratis apps dus ook op de computer.

BlueStacks Download

Zie je deze handige tool wel zitten en wil je snel aan de slag met de Android Emulatie? Download dan hieronder de meest recente Windows versie van deze simulator / emulator. Het is volledig gratis.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,53 MB
Datum maandag 13 augustus 2012 - 23:57:44
Downloads 6951
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd