Andere Programma's [ Diverse gratis freeware zoals Craagle, Google Desktop, Skype, eSpew MP3, Color Picker en meer ]

Aangifte belastingen 2011
Schrijver Belastingdienst
Beschrijving Wil je de aangifte van de belastingen over 2011 op de computer invullen? Download dan dit gratis programma.

Belastingdienst Aangifteprogramma 2011

Ieder jaar biedt de belastingdienst gratis software aan voor het invullen van jouw situatie tbv de aangifte. Zodoende is ook voor 2011 een aangifteprogramma beschikbaar gemaakt en natuurlijk ook weer in het Nederlands. Misschien zou je verwachten dat je beter online, via het web, de belastingen kunt aangeven. Maar het is juist een voordeel dat dit lokale software is die je dus moet downloaden en installeren. Het Belastingdienst Aangifteprogramma 2011 zet je op jouw computer en alles wat je invult staat in eerste instantie dus ook alleen op jouw computer. Niemand die verder kan zien wat je hebt opgegeven totdat je deze gegevens daadwerkelijk gaat versturen (dit weet je met online invullen niet zeker). En de software is gewoon veilig want het wordt door de belastingdienst zelf aangeboden. Deze freeware is beschikbaar voor zowel de Windows PC, de Apple Mac als voor de Linux computer. Wij bieden hier alleen de Windows versie aan. Mac en Linux gebruikers kunnen hun versie downloaden vanaf de site van de belastingen.

Aangifte 2011 downloaden

Je wilt het programma voor de belastingaangifte downloaden zodat je op de computer de aangifte van 2011 kunt invoeren. Je kunt natuurlijk geen aangifte zelf downloaden over 2011. Met deze software, aangeboden door de belastingdienst zelf, ben je in staat om de aangifte van de inkomstenbelasting en premie voor volksverzekeringen op de PC in te vullen en vervolgens digitaal in te dienen bij de belastingdienst. Een voordeel van het met het programma invullen van de aangifte is dat je kunt zoeken naar de meest gunstige aangifte door middel van bijvoorbeeld diverse aftrekposten. Je kunt veilig gewoon wat diverse scenarios uitproberen voordat je de definitieve aangifte verzend.

Digid

Zodra je klaar bent met invullen en je zeker weet dat je de gegevens naar de belastingdienst wilt versturen, dan moet je in de software kiezen voor verzenden gegevens. Echter hiervoor heb je jouw Digid account nodig. Wanneer je gezamenlijk aangifte doet samen met jouw partner dan heb je zowel de Digid logincode nodig van jezelf en ook die van jouw partner. Zonder Digid kun je deze software ook gewoon downloaden en gebruiken. Je kunt dan bijvoorbeeld de aangifte printen en/of overnemen op de papieren aangifte en per post versturen.

Belastingaangifte 2011 download

Via onderstaande link kun je de windows versie Belastingaangifte 2011 direct van de Download Pagina van de belastingdienst downloaden. Heb je een niet windows versie nodig (dus Apple versie of Linux versie) dan moet je even naar de site van de belastingdienst 2011. Wij bieden niet zelf deze software aan, de software kun je hieronder veilig downloaden omdat je dit eigenlijk gewoon doet vanaf de website van de belastingdienst website zelf (deeplink). Zodoende heb je ook altijd de meest recente versie.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,58 MB
Datum zaterdag 17 maart 2012 - 18:09:12
Downloads 7452
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd