Kantoor toepassingen [ Freeware voor kantoor en business waaronder office, agenda, time management ]

Efficient To-Do List Free 3.0
Beschrijving Soms lijkt de dag te bestaan uit het afwerken van een takenlijst. Maar hoe houd jij jouw taken bij? Hier een mooie tool!

Efficient To-Do List Free

Sommige mensen kunnen hun taken prima organiseren door ze op te schrijven op kleine papiertjes of op een onderlegger. Maar andere mensen zoeken een iets betere oplossing om alle taken te organiseren en het overzicht te behouden. Wanneer je de to-do lijst goed wilt organiseren dan is dit dé tool voor jou. Efficient To-Do List Free is een software oplossing die jou op eenvoudige en aantrekkelijke wijze helpt bij het organiseren en uitvoeren van jouw taken / klussen / afspraken / vergaderingen / projecten / etc. De interface van het programma ziet er mooi uit en is goed ontworpen. Het uiterlijk doet je een beetje denken aan een vernieuwde Microsoft Outlook. Je kunt heel eenvoudig nieuwe taken aanmaken, de startdatum invoeren, de deadline / einddatum, de prioriteit van de taak, herhalingen, etc. Wanneer een taak / klus is gestart dan kun je de status aangeven zoals gestart / bezig / afgerond / etc. en daarbij kun je ook aangeven in percentages hoever het project / de taak nu af is. Natuurlijk kun je ook reminders invoeren zodat je een popup te zien krijgt. En het programma is natuurlijk gratis.

Video over taken organiseren

Nee helaas geen demo video gevonden van deze freeware software, met uitzondering van een rare video over serial key generatoren en dergelijke. Niet nodig, deze software is gratis. Ja tenzij je de PRO versie wilt hebben, maar die kost slechts 25 dollar. Wel vond ik een video met goede tips over het organiseren van jouw taken zodat je efficienter kan werken. Misschien handig in combinatie met de software Efficient To-Do List Free.

Je kunt Efficient To-Do List Free hieronder downloaden. Het is geschikt voor Windows 2000 / 2003 / XP / Vista / Windows 7. Het is ook vrij populair en wordt op andere sites vaak gedownload.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,91 MB
Datum dinsdag 06 maart 2012 - 23:30:51
Downloads 2416
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd