Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Kcleaner 1.1.2.37
Beschrijving Heb je het idee dat jouw harddisk vol staat met onnodige en overbodige bestanden? Maak hem dan schoon met deze gratis software.

Kcleaner

Om jouw harddisk op te schonen moet je wel weten wat wel verwijderd mag worden en wat niet! Deze gratis freeware tool helpt jou daarbij. De schijf schoonmaak tool heet KCleaner. De naam lijkt misschien op Ccleaner maar het is toch een andere tool. KCleaner is ontworpen om de beste en meest efficiente harde schijf opruimer te zijn. Deze cleaner zoekt iedere overbodige byte op de schijf zodat jij alle opslagruimte weer tot je beschikking krijgt voor het opslaan van muziek, documenten, foto's, films, etc. Dit is de 1e software met de mogelijkheid om in automatic mode te werken. Deze modus zorgt ervoor dat het programma in de achtergrond werkt zodat jij niet steeds hoeft te denken aan het opstarten van de tool. De makers van het programma stellen dat K-Cleaner vaak nog vele Gigabytes aan overbodige opgeslagen data kan vinden die door concurrenten over het hoofd is gezien. Daarnaast heb je de optie om de bestanden secured / beveiligd te verwijderen zodat data / gegevens na het verwijderen ook niet meer terug te halen zijn.... zelfs niet door experts.

Let wel op want deze bestands cleaner verwijdert files en kan daarbij zorgen dat ze niet meer terug te halen zijn. Dus weg is weg en dus moet je zeker zijn van wat je doet. Het gebruik van deze freeware is geheel op eigen risico. Versie 1.1.2.37 van Kcleaner kun je hieronder gratis downloaden.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,81 MB
Datum zondag 15 januari 2012 - 21:22:12
Downloads 4987
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd