Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Copernic Desktop Search Home 3.5.1.10
Beschrijving Zoek direct en snel naar bestanden, e-mails en bijlagen in e-mails die staan opgeslagen ergens op jouw computer.

Copernic Desktop Search Home

Niet alleen Google, Microsoft en Yahoo hebben oplossingen voor op jouw PC om meer zoekkracht te bieden. Ook Copernic biedt een Desktop zoek tool waarmee je snel en eenvoudig documenten, teksten, e-mails en andere bestanden kunt terug vinden op jouw PC. Zoals vergelijkbare desktop search tools maakt deze software een doorzoekbare index van alle data en gegevens op jouw computer en werkt deze bij / update deze iedere keer als een bestand wordt toegevoegd, verwijderd of aangepast. Met Copernic Desktop Search Home vind je zeker wat je zoekt zonder 10 minuten te moeten wachten.

Desktop search is zeer eenvoudig in het gebruik. Type jouw zoekterm gewoon in een zoekbalk / deskbar en CDS vindt vervolgens alle relevante bestanden in een flits. Vind bestanden direct, of het nu gaat om Word, Excel, PowerPoint, HTML, PDF, tekst, Word Perfect, ZIP bestanden, e-mail berichten of bijlagen van Outlook, Outlook Express, van Eudora of van Mozilla Thunderbird, kan allemaal.

De Home versie betreft de gratis freeware versie. Er is ook een Professional en een Corporate versie, echter zijn deze niet gratis.

De gratis desktop search home versie kun je hieronder gratis en direct Downloaden.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 8,58 MB
Datum dinsdag 29 november 2011 - 21:59:23
Downloads 5961
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd