Beveiligings software [ Bescherm de computer tegen indringers met deze gratis beveiligingssoftware zoals firewalls en detectie programma's. ]

Free Keylogger 3.5
Beschrijving Dit is een onzichtbare toetsaanslag spion / logger. Dit is handig voor diverse doeleinden, lees hieronder wat je hier mee kunt en waarom het zo populair is bij ouders.

Free Keylogger

Deze software valt onder de categorie beveiliging omdat je vanalles in de gaten kunt houden op jouw computer. En alleen jij kunt de software zien / oproepen, anderen hebben dus niets in de gaten. De Free Keylogger slaat alle toetsenbord handelingen op, deze worden dus gelogd. Dankzij dit programma kun je dus zien wat anderen doen op die computer en zodoende bijvoorbeeld ook hun internet activiteiten volgen. Het ondervangt alles dat op het toetsenbord wordt getyped waaronder ook wachtwoorden, e-mails, chat conversaties, documenten, etc. De verzamelde informatie wordt vervolgens door Keylogger naar geheime rapporten opgeslagen op de harde schijf zodat je het later rustig kunt bekijken. Alleen als je de speciale hot key kent dan kun je het programma oproepen.

Dan vraag je jezelf misschien af; waar kan ik dit voor gebruiken? Hieronder wat voorbeelden.

Beveiliging voor jouw kinderen

Heb je kinderen? Met deze gratis Keylogger kun je ze beschermen tegen gevaarlijke contacten. Je kunt hun chat gesprekken lezen, hun e-mails en andere tekstuele activiteiten. En je kunt dus ook de bezochte websites volgen. En voel je daarbij niet schuldig, jij bent de ouder en je mag het dus weten.... je moet het zelfs weten! Misschien hebben de kinderen zelf niet eens door welk gevaar ze lopen.

Ontrouwe partners

Heb je het vermoeden dat je vriend of vriendin vreemd gaat? Of dat hij of zij dingen doet op internet die eigenlijk niet nodig zouden zijn als je een relatie hebt? Weet je dat 40 miljoen mensen elke maand dating sites bezoeken? Flirten is een leuke en "onschuldige" activiteit. Maar blijft het daar bij? Met de Free Keylogger kun je dit controleren.

Werknemers die niet werken

Heb je een eigen bedrijf met personeel? Je bent dus baas maar mogelijk niet op de hoogte van de dagelijkse activiteiten van jouw personeel!? Worden de computers wel gebruikt voor het werk of zitten mensen op internet te facebooken, twitteren, etc.? Werken ze net zo hard ook als je niet op kantoor bent?

Extra backup

Het kan ook nog dienen als een backup voor verloren type werk. Hoe vaak komt het niet voor dat je iets typt in Outlook of op een online of offline formulier en dat de boel vast loopt? Alles kwijt. Ook in die gevallen kun je met de Key logger de verloren tekst weer terug halen. Handig toch!?

Bij voorgenoemde situaties kan Free Keylogger uitkomst bieden. Je installeert het op 1 of meerdere computers... geheel gratis. En je kunt per PC kijken naar de rapporten of je doet dit via het LAN netwerk.

Free keylogger kun je hieronder voor alle Windows versies downloaden.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 542,97 kB
Datum dinsdag 25 oktober 2011 - 01:19:12
Downloads 7067
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd