Kantoor toepassingen [ Freeware voor kantoor en business waaronder office, agenda, time management ]

Google AdWords Editor 9.0.1
Schrijver Google
Beschrijving Werk jij met Adwords en zou je dit liever gratis eenvoudiger willen beheren? Dan is dit de tool die je zocht.

Google AdWords Editor

Je kunt met Google AdWords online adverteren op deze grote zoekmachine en op aangesloten websites (Adsense programma). Adwords kan een hele zinvolle manier zijn om te adverteren naar een bepaalde doelgroep. Zet jouw advertenties precies naast de zoekresultaten van Google en trek relevante bezoekers naar jouw website. Tenminste, als je het goed doet natuurlijk. Deze Google Adwords Editor kan jou helpen met het beheren van jouw campagnes en je haalt met deze freeware tool het beheer naar jouw computer (in tegenstelling tot alles online beheren). De software biedt echter geen garanties dat de campagnes in Ad Words beter zullen gaan lopen, maar het moet deze klus wel vereenvoudigen voor jou.

De interface van deze Adwords Editor is eenvoudig en functioneel. Je kunt na installatie eenvoudig inloggen in jouw bestaande Adwords-account en dan alle bestaande gegevens downloaden naar deze applicatie. Het is zelfs mogelijk om meerdere accounts te beheren in deze software. Vervolgens kun je jouw trefwoorden beheren, de plaatsingen, budget, advertenties, doelgroepen, advertentie groepen, etc. Ook kun je de statistieken, als je wilt, downloaden en bekijken. Het programma bewijst vooral haar nut bij het maken van aanpassingen op een veelvoud van onderdelen. Zo kun je in één keer een hele reeks trefwoorden aanpassen, iets dat online woord voor woord gedaan moet worden. En, maar dat kan online ook, je kunt eenvoudig een Excel bestand importeren (eerst opslaan als CSV bestand). Kanttekening is wel, als je echt nieuw bent met AdWords dan zal deze Editor je helaas niet echt helpen... de tool richt zich wel op de iets meer ervaren gebruiker. Maar was je al in staat een kleine campagne in Adwords op te zetten dan zul je deze applicatie snel begrijpen.

Er is een Adwords Editor Gids / korte handleiding die je kunt downloaden.

De Google AdWords Editor is geschikt voor Windows XP / Vista / en windows 7 gebruikers en het is gratis. Download hieronder deze handige tool van Google zelf, de Nederlandse MSI versie!
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 15,83 MB
Datum maandag 22 augustus 2011 - 22:36:31
Downloads 2434
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd