Download tools [ Software ter ondersteuning van het downloaden zoals download managers, snelheid speed verhogers en meer. ]

GetGo Download Manager 4.8
Beschrijving Dit is de tool voor internet gebruikers die veel content willen downloaden en dit ook met hoge snelheid.

GetGo Download Manager

Dit programma komt pas tot leven zodra je muziek, films, afbeeldingen, foto's of andere soorten media wilt gaan downloaden. GetGo Download Manager is een gratis downloader en essentieel voor het versnellen van de downloadsnelheid, het hervatten van downloads, het plannen / schedulen ervan en het organiseren. De applicatie is eenvoudig te gebruiken, een aanpasbare moderne interface stelt jou in staat om al jouw favoriete programma's, spellen, videos en muziek te downloaden met maximale acceleratie. GetGo intergreert perfect binnen Firefox en Internet Explorer. Het biedt een eenvoudige 1-klik oplossing voor het downloaden van materiaal van Facebook, Metacafe, DailyMotion, iFilm/Spike, Vimeo, MegaVideo, Break.com en andere websites met FLV video als ook andere soorten media. GetGo Download Manager biedt volledige ondersteuning aan Windows Vista User Access Control (UAC) en Internet Explorer Protected Mode.

GetGo demo video

Hieronder een video van de makers zelf waarin ze door een leuke dame alle positieve punten van de software presenteren. Je krijgt in ieder geval een beetje een beeld van de mogelijkheden.


Diverse testers / reviewers geven aan inderdaad een verbetering te merken in de download snelheid. En ook zijn gebruikers enthousiast over de mogelijkheden die deze software biedt. Download daarom snel hieronder de laatste versie en nieuwste versie van deze handige download accelerator, GetGo!
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 4,97 MB
Datum zondag 07 augustus 2011 - 23:34:41
Downloads 6534
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd