Beveiligings software [ Bescherm de computer tegen indringers met deze gratis beveiligingssoftware zoals firewalls en detectie programma's. ]

Comodo Internet Security 5.8
Schrijver Comodo
Beschrijving Comodo heeft als missie om alle internet gebruikers meer veiligheid te bieden. Zo ook met deze gratis internet veiligheids tool.

Comodo Internet Security

Deze Internet Security software van Comodo bevat een Antivirus tool voor het opzoeken en verwijderen van malware op de PC, een Anti-Spyware onderdeel om spyware en dergelijke infecties op te speuren, een Anti-Rootkit, Bot Protection voor het voorkomen dat de PC wordt overgenomen en Defense+ om te voorkomen dat malware zich kan installeren. Natuurlijk zijn er meer oplossingen om jouw computer te beschermen maar het voordeel van CIS is dat het weinig geheugen gebruikt. Een ander pluspunt is natuurlijk dat je met deze oplossing een combinatie aan tools tegelijk binnen haalt.

Comodo Security Review

Zoals hierboven beschreven gebruikt CIS ook volgens veel gebruikers weinig geheugen. Op de site About.com heeft onder de lezers een review favorieten onderzoek gehouden. De meest favoriete Internet Security Suite die gekozen is was Comodo Internet Security met de meeste stemmen (42% van alle stemmen). Hieronder het overzicht van de verdeling van stemmen onder alle veiligheids oplossingen:
Comodo Internet Security: 42%
Panda Global Protection: 26%
ESET Smart Security: 25%
Kaspersky Internet Security: 4%
Norton Internet Security: 3%

Naast Internet security heeft Comodo ook nog een System Cleaner. Zie ook Comodo System Cleaner op deze site.

Download hieronder de nieuwste versie geschikt voor XP, Vista en Windows 7 (32 bit versie). Of download via de volgende link de 64 bit versie: CIS 64 bit. Zowel de 32 als 64 bits zijn windows installers.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 57,22 MB
Datum vrijdag 14 oktober 2011 - 18:08:27
Downloads 6700
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd