Download tools [ Software ter ondersteuning van het downloaden zoals download managers, snelheid speed verhogers en meer. ]

VideoCacheView 1.86
Schrijver Nirsoft
Beschrijving Kun je een video niet vinden die je recentelijk nog gezien had? Met deze handige tool haal je de video snel terug uit jouw cache.

VideoCacheView

Nadat je een video hebt gekeken op een website wil je deze video misschien opslaan op jouw eigen harde schijf? Handig om in de toekomst nog eens te bekijken. Met VideoCacheView haal je de video uit de cache van de browser. En vanuit de cache kun je de video dan eenvoudig bewaren op jouw harddisk.

VideoCacheView is een gratis applicatie die na het opstarten begint met het verzamelen van videos die in jouw cache staan. Het toont automatisch in een scherm een lijst met video en audio bestanden die hij uit de browsercache haalt. Het werkt met de cache van meerdere browsers. Dus heb je zowel firefox en explorer dan zal Video Cache View van beide browsers de cache door scannen.

Download hieronder recentste versie van VideoCacheView, versie 1.86 van 11 februari 2011 (betreft de windows setup file, niet de ZIP versie).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 135,74 kB
Datum zaterdag 12 februari 2011 - 15:29:50
Downloads 6479
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd