Foto programma's [ Gratis software voor fotobewerking, beeldbewerking, browsen en beheren van foto's ]

FotoMix 8.5.7
Beschrijving Mix en combineer jouw foto's met deze fotobewerking tool.

FotoMix

De freeware FotoMix stelt jou in staat om verschillende achtergronden en voorgrond foto's te combineren en te mixen om zodoende een geheel nieuwe variatie aan foto's te maken. Je kunt Foto Mix gebruiken om bijzondere foto collages te maken, om CD of DVD cover te ontwerpen, grafische afbeeldingen te maken voor internet, een avatar te ontwerpen, etc. Verwijder of pas de achtergrond van een foto aan. Maak een foto montage door meerdere afbeeldingen te combineren tot een nieuwe foto. Het is natuurlijk geen photoshop maar het is ideaal voor beginners die leuk met foto's willen knutselen.

Het programma werkt erg eenvoudig en ook de interface is helder. Met een 5 stappen proces kun je met dit foto programma eigen creaties maken. Begin met het kiezen van een achtergrond afbeelding, kies dan een voorgrond foto, bewerk beide foto's indien nodig, pas de instellingen een beetje aan en sla het resultaat op. Je kunt de gekste dingen combineren en vaak ziet dit er, na wat tweaken, vrij realistisch uit. Maar foto mix heeft natuurlijk wel zo zijn beperkingen wat betreft het nog realistischer maken van de compositie. Dus voor onervaren gebruikers is Foto Mix een ideale freeware fotobewerking tool.

Foto's bewerken is een stuk eenvoudiger met dit fotobewerking programma dan met bijvoorbeeld Photoshop. Natuurlijk heeft het professionele pakket Photoshop veel meer opties, maar met Fotomix zijn diverse zaken gewoon een stuk eenvoudiger gemaakt.

Voorbeeld fotomix

Hieronder een voorbeeld van het scherm van fotomix:

En hieronder zie je enkele originele foto's en het eindresultaat van foto-mix:


Eveneens freeware en voor leuke resultaten is: Foto Mosaik, hiermee maak je een foto bestaande uit vele andere foto's.

Download hieronder de meest recente versie van FotoMix (versie 6.2, update van Mei 2010).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,46 MB
Datum zondag 18 september 2011 - 18:29:04
Downloads 7230
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd