Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

SearchMyFiles 1.62
Beschrijving Deze zoek tool zoekt beter en kan meer bestanden vinden dan de zoek optie van Windows zelf!

SearchMyFiles

Met de freeware zoek software SearchMyFiles kun je goed zoeken naar diverse bestanden op jouw windows systeem. De in Windows ingebouwde zoekfunctie kan op diverse punten nog wel wat verbetering gebruiken. Deze tool van NirSoft laat zien dat het beter kan door gewoon goed te zoeken. Het is een gratis zoektool die veel beter werkt en veel meer goede bestanden weet te vinden. Je kunt zoeken op basis van bestand eigenschappen / attributes, inhoud, grootte, datum van oplsaan / aanmaak / geopend, wild-card zoekopdrachten (met een *), etc. Je kunt heel gericht zoeken naar bestanden zodat je alleen die bestanden overhoudt die ook echt voldoen. Worden geen bestanden gevonden dan kun je er vanuit gaan dat ze niet op het systeem staan, iets dat met de windows search nog niet zeker is. Ook kun je de zoekresultaten kopieeren naar het clipboard of opslaan als tekst, HTML, CSV bestand of als XML bestand. Deze freeware is ook geheel portable en kan dus ook vanaf de USB worden gebruikt en zet geen gegevens in jouw Windows registry.

Deze freeware is geschikt voor iedereen met zeker ideaal voor programmeurs, webdesigners. Je kunt PHP scripts, HTML bestanden, ASPX files, etc. gericht doorzoeken door als file mask *.php mee te geven plus als content getfile bijvoorbeeld. Ook geef je een zoekpad op zodat Search My Files niet al jouw harde schijfen hoeft te doorzoeken.

Windows een bestand of map zoeken

Het in windows naar een bestand of map zoeken is in een standaard installatie van XP / Vista of 7 al mogelijk. Echter je zult merken dat bepaalde bestanden gewoon niet gevonden worden. De kans dat je iets kunt vinden als je zoekt op de inhoud van een bestand (een stukje tekst bijvoorbeeld) is nog kleiner. Dus deze freeware is echt een aanrader, als deze tool het niet vindt dan is het er niet of dan heb je een fout gemaakt in jouw zoekopdracht. Bij windows zelf weet je het nooit.

Zoeken in bestanden

Wil je vaak iets zoeken in de bestanden zelf dan moet je zeker de zoek mogelijkheid van Windows vervangen met een alternatief. Vaak komt windows met de melding dat geen enkel bestand voldoet aan de zoekopdracht. En dit terwijl je zeker weet dat ergens een bestand moet zijn met de tekst in dat bestand. Installeer je Search My Files dan weet je zeker dat je de bestanden zult vinden. Zo niet, dan staat het stukje tekst dat je zocht ook echt niet in bestanden op jouw harddisk.

Download hieronder de laatste versie, Search My Files 1.62 van januari 2011.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 58,59 kB
Datum vrijdag 14 januari 2011 - 17:42:06
Downloads 961
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd