Full Gratis Games [ Volledige gratis games, freeware compleet met alle levels en dus geen demos ]

CrimeCraft 0.19.10
Beschrijving Wil je een gratis shooter die iets weg heeft van Grand Theft Auto?

CrimeCraft

CrimeCraft is een zogenaamde Persistent World Next-gen Shooter (PWNS) die een shooter vol met actie combineert met community en role-playing elementen die je tegenkomt in grote multi-player games. CrimeCraft speelt zich af in een viezige fantasie stad in de toekomst die is getroffen door een milieu ramp van grote schaal. Speel samen met duizende spelers en leer de regels van de straat, stel jouw eigen bende samen en doe alles om te overleven in deze chaos. Bouw een reputatie op, leid jouw bende en schiet de competitie naar de maan.

Gameplay

Zie hieronder een korte impressie van deze gratis game in de vorm van een Youtube video:


Crimecraft gratis

Ja Crimecraft is echt gratis. Toen het spel voor het eerst werd uitgebracht toen betrof het een commerciele licentie. Echter de ontwikkelaar van het spel kwam in de financiele problemen en besloot vanaf toen het spel gratis beschikbaar te stellen. Er zijn namelijk nog wel abonnementsvormen mogelijk met deze game waarvoor je betere wapens en andere extra's kunt kopen. Maar het spel zelf is geheel gratis te downloaden en te spelen.

Download CrimeCraft hieronder helemaal gratis. Echter het betreft een flinke download van meer dan 3 Gigabyte en dus is een download manager misschien geen overbodige luxe?!? Volledige versie is CrimeCraft 0.19.10.65524 (maart 2010 uitgebracht).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,73 GB
Datum woensdag 17 maart 2010 - 11:13:24
Downloads 7215
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd