Wachtwoord beheer [ Freeware voor het beheren van wachtwoorden, opslaan van jouw toegangsgegevens, aanmaken van een uniek wachtwoord ]

Efficient Password Manager 1.60
Beschrijving Tegenwoordig moet je wel heel veel wachtwoorden onthouden, deze tool helpt daarbij.

Efficient Password Manager

De freeware Efficient Password Manager heeft qua interface iets weg van outlook en vanuit hier kun je al jouw wachtwoorden beheren. Het programma biedt overzichtelijk de inlog gegevens van websites, registratie codes van software en inlogdetails van e-mailaccounts en FTP accounts. Ook bevat het programma een wachtwoord aanmaak mogelijkheid. Veiligheidsexperts adviseren mensen namelijk om zoveel mogelijk verschillende wachtwoorden te gebruiken voor de verschillende toepassingen. Met de wachtwoordmaker kun je de gewenste lengte opgeven en de gewenste karakter types (cijfers, letters, leestekens). Efficient Password Manager doet wat het moet doen, is eenvoudig maar wel makkelijk in het gebruik.

Alternatieven:
Er zijn ook nog andere gratis freeware wachtwoord beheerders:
- PasswordSafe- KeePass Password SafeDownload hieronder de nieuwste versie van deze gratis wachtwoord manager, versie 1.60 build 79, geschikt voor Windows 7/Vista/XP/2003/2000/98/ME/NT4 (32-bit en 64-bit).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,1 MB
Datum zaterdag 13 maart 2010 - 14:46:12
Downloads 1730
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd