Foto programma's [ Gratis software voor fotobewerking, beeldbewerking, browsen en beheren van foto's ]

FotoMorph v.9.5.5
Beschrijving Zelf foto morphing en warping toepassen met gratis software. Laat 2 foto's in elkaar overgaan zoals in de Michael Jackson clip Black and White.

Foto Morph

Met deze freeware verras je iedereen met te gekke effecten. Laat 2 foto's ongemerkt in elkaar overvloeien, oftewel Morphen. Foto Morph is een gratis programma waarmee in een paar eenvoudige stappen jouw foto kunt laten transformeren in bijvoorbeeld een tijger. Je kent het effect vast wel van televisie of film en nu kun je dit zelf gewoon maken. Laat jouw leraar veranderen in een aap of laat een kind steeds ouder morfen. Je kunt het allemaal zelf bedenken verder. FotoMorph is ontworpen om het animeren direct uit te voeren, je kunt het resultaat dus gelijk zien. Ben je blij met het resultaat dan kun je de morph animatie opslaan als een Flash bestand, een Animated GIF (leuk om een avatar te maken), een AVI om te verwerken in een video of voor Youtube en ook nog een aantal andere formaten.

Voorbeeld fotomorph

Hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden van fotomorph.

Een morf van een Lost karakter:


Een ander leuk freeware tooltje is Foto-Mosaik waarmee je een foto kunt laten maken bestaande uit vele andere eigen kleine foto's.

Download hier de laatste versie van FotoMorph (versie 9.5.9, laatste update Februari 2010) en ga aan de slag.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,06 MB
Datum donderdag 18 februari 2010 - 21:58:36
Downloads 7140
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd