DVD en CD Software [ gratis programma's voor CD en DVD, waaronder brand en emulatie software en anti beveiliging ]

Express Rip 1.70
Beschrijving Deze muziek CD ripper is een aanrader.

Express Rip

De freeware Express Rip helpt jou bij het converteren van een audio CD naar bijvoorbeeld WAV of MP3 bestanden op jouw harde schijf. Het werkt zeer eenvoudig en bevat alles wat je mag wensen van een CD rip applicatie. Je stopt een CD in de computer en het programma maakt gelijk contact met de MusicBrainz database om de song, artiest en album informatie voor je op te halen... dat hoef je dus niet allemaal zelf in te typen. Het rippen van de CD was vervolgens kwestie van een bestemming map te kiezen en één van de 21 uitvoer / export formaten. Zoek je een programma waar je alles zelf kunt instellen en waar je nog eens 200 extra grappige functies erbij krijgt... dan is Express Rip misschien niet voor jou. Maar anders, dan is dit de gratis methode op jouw CD's te converteren naar MP3's of soortgelijke audio bestanden.

De plus edition van deze ripper is niet gratis en kost ongeveer 14 euro. Wat je precies extra krijgt in de plus versie is mij niet duidelijk geworden.

ExpressRip is geschikt voor Windows 2000 / XP / Windows Vista / Server 2008 / Windows 7 / Vista 32-bit en Windows 7 32-bit. Download hieronder de laatste versie, 1.70 (februari 2010).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 355,47 kB
Datum maandag 08 februari 2010 - 00:00:55
Downloads 6317
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd