Backup Software [ Gratis backup software voor de PC ]

MozBackup 1.4.10
Beschrijving Ben jij gebruiker van Mozilla software? Dan is dit een handige backup oplossing voor specifiek Mozilla tools.

MozBackup

Met MozBackup maak je een backup van de gegevens van Firefox, Netscape, van Thunderbird, Seamonkey en van Mozilla Suite. Zorg dus dat je een reserve kopie hebt van profielen, data, jouw e-mail, de gemaakte bookmarks, contactpersonen, de door jou ingestelde wachtwoorden en diverse andere instellingen van de diverse Mozila applicaties. Sinds versie MozBackup 1.4.10 is er ook ondersteuning voor Wyzo (webbrowser die werkt met Mozilla Firefox als engine), ondersteuning alvast voor Firefox 3.6 en voor Thunderbird 3.0.

MozBackup werkt met de volgende applicaties:
- Firefox
- Thunderbird
- Sunbird
- Flock
- Postbox
- SeaMonkey
- Mozilla Suite
- Spicebird
- Songbird
- Netscape
- Wyzo

Zoek je dus een backup freeware tool voor jouw documenten, voor jouw harde schijf... dan is dit niet de juiste tool. Waarom dan Moz Backup? Omdat MozBackup lekker snel jouw internet gerelateerde spullen / data veilig opslaat en dus ook helpt bij het terug halen van alleen deze specifieke gegevens. Dat is een stuk lastiger met een backup van jouw gehele C-schijf.

Download hieronder de laatste versie van deze freeware tool, MozBackup 1.4.10 (december 2009).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 752,93 kB
Datum maandag 14 december 2009 - 17:43:01
Downloads 1556
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd