Andere Programma's [ Diverse gratis freeware zoals Craagle, Google Desktop, Skype, eSpew MP3, Color Picker en meer ]

trakAxPC 3.01
Beschrijving Ben je op zoek naar een oplossing om video en audio te bewerken? Een film te monteren? Gratis? En snel en eenvoudig te begrijpen?

trakAxPC

Dit is een heel leuk pakket dat vreemd genoeg ook nog freeware is (althans de free variant). Met trakAxPC kun je een leuke video montage maken met beeld en geluid. De software werkt ook erg eenvoudig met drag-drop functies waarmee je scenes en geluidsfragmenten eenvoudig op de tijdsbalk sleept en dropt. Met trakAxPC stel je eenvoudig videos samen met combinaties van foto's, video's en effecten. Neem daarbij bijvoorbeeld ook jouw eigen voiceover op. Je kunt met diverse bestandsformaten werken zowel wat betreft het importeren als ook wat betreft het exporteren (zowel video en geluid). Importeer en exporteer bijvoorbeeld als Flac Lossless Audio (.flac), WMA en WMV, natuurlijk AVI, WAV en OGG. Helaas heb je voor de formaten MP3 / MPEG-4/ACC (.m4a) / MPEG-4 Audio/Video (.mp4) de Pro versie nodig.

Maak een montage video van foto's, afbeeldingen, video, geluid, etc. Door gewoon jouw bronmateriaal op de tijdslijn te droppen kun je eenvoudig een video samenstellen. Zet op een ander spoor jouw geluiden en binnen de kortste keren heb je een film gemaakt. Hierbij heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om speciale effecten op de beelden los te laten zoals mooie overgangen, picture in picture, etc.

TrakAxPC Video demo

Zie hieronder een korte video waarin de werking van trakAxPC getoond wordt. Je ziet enkele mogelijkheden en je ziet hoe eenvoudig je aan de slag kunt met jouw eigen video montage. Deze demo video is door de makers zelf gemaakt... het is dus geen review video.

TrakAXpc Free

Er zijn 2 versies van deze videomontage tool, TrakAXpc Free en TrakAXpc Pro. Zoals je vaker ziet is de free versie niet zo compleet als de pro versie. Daarbij is de gratis versie natuurlijk alleen maar free zodat je kennis kunt maken met de software en vervolgens graag de pro versie wilt nemen. Neemt niet weg dat je met TrakAXpc Free wel serieus aan de slag kunt gaan. Je hoeft dus geen pro te nemen om een video te kunnen monteren.

TrakAXpc downloaden

Momenteel is TrakAxPC alleen geschikt voor Windows XP, voor Windows Vista en inmiddels ook voor Windows 7. Jouw CPU moet ondersteuning bieden voor de SSE Instruction Set (hedendaagse computers hebben dit) en je moet minimaal DirectX 9.0c hebben geinstalleerd. Je hebt eigenlijk ook 1 GB harddisk ruimte nodig. Heb je dat allemaal? Dan kun je zonder problemen TrakAXpc downloaden en uitproberen. De download betreft trakAxPC 3 en nog niet versie 4, want die versie is nog in Beta.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 41,68 MB
Datum dinsdag 28 februari 2012 - 10:41:42
Downloads 5940
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd