Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Freeraser 1.0.0.23
Beschrijving Heb je soms behoefte om een bestand ECHT te verwijderen? Dus dat het bestand ook met diverse tooltjes echt niet meer terug te vinden is?

Freeraser

Het freeware programma Freeraser zorgt ervoor dat hetgeen je verwijdert ook echt weg is (file schredder). Dus wil je iets echt geheim houden of wil je om een andere reden zorgen dat iemand het nooit meer kan terug vinden, dan is Freeraser jouw software oplossing hiervoor.

Werking Freeraser

Hoe werkt Free-Raser? Normaal zorgt Windows of ander OS ervoor dat een logische link met het bestand wordt verwijderd, fysiek blijft de data op jouw schijf staan. Dan komt het bestandje eigenlijk ook nog in de prullenbak te staan. Maar het verwijderen uit de prullenbak houdt nog steeds in dat de data van het bestand op de harddisk fysiek blijft staan. Freeraser werkt anders, want iedere byte van het verwijderde bestand wordt namelijk door dit programma weer overschreven met een willekeurige byte. Dit kan optioneel 1 keer worden gedaan of zelfs 35 keer. Zodra je dit hebt gedaan dan is van terughalen geen sprake meer, ook niet met diverse unerase / undelete tools. Dat is gelijk ook het gevaar van dit programma, je bent jouw bestandje dan ook echt kwijt. Zorg ervoor dat je echt zeker weet het bestand nooit meer nodig te hebben.

Download hieronder de laatste versie, Freeraser 1.0.0.23 (december 2009).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2 MB
Datum vrijdag 11 december 2009 - 15:00:08
Downloads 5283
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd