Andere Programma's [ Diverse gratis freeware zoals Craagle, Google Desktop, Skype, eSpew MP3, Color Picker en meer ]

CamStudio 2.0
Beschrijving Maak jij training videos voor software? E-Learning presentaties? Wil jij gratis jouw bewegingen op jouw scherm omzetten naar een capture video?

Camstudio

De open source en gratis oplossing Camstudio stelt jou in staat om een video te maken van hetgeen op jouw computer gebeurt. Dus elke muisbeweging, alles wat je typed en aanklikt, schermen / windows die openen, etc. wordt opgenomen en naar een AVI video omgezet. Dus als jij een training video wil maken van bepaalde software of van een website dan is Cam Studio jouw tool voor deze klus. Met Camstudio maak je van jouw hele scherm of van een selecteerbare beeldschermruimte een AVI video of een flash video (SWF bestand). Screen capture is ook mogelijk tijdens het spelen van games bijvoorbeeld waardoor je jouw zojuist gespeelde strategie als video met anderen kunt delen.

CamStudio 2.1

Ja Camstudio 2.1 bestaat ook. Maar dit is eigenlijk een hele andere versie en moet je dus niet zien als een update van Camstudio 2.0. Het is een lang en lastig verhaal maar het heeft te maken met een speciale release van Camstudio voor Robodemo van Macromedia. De upgrade van 2.0 naar 2.1 was eigenlijk meer een downgrade want in 2.1 zaten uiteindelijk minder mogelijkheden en je moest je voor 2.1 registreren voor gebruik.... bij 2.0 is dit niet het geval. Dus Cam-Studio 2.0 is de meest recente versie momenteel.

CamStudio 2.5 en 2.6

En wat betreft Camstudio 2.5 of Camstudio 2.6 kan worden medegedeelt dat het hier gaat om Beta releases, een niet stabiele test versie dus. Al in Oktober 2008 werd aangekondigd dat aan Camstudio 2.6 werd gewerkt. De source code voor 2.6 is ook nog steeds te downloaden. Er is echter nog geen officiele versie 2.6 of hoger gereleased.

Download hieronder de stabiele en meest actuele versie CamStudio 2.0.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,82 MB
Datum zondag 06 december 2009 - 23:39:41
Downloads 7370
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd