Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Glary Utilities 2.31
Beschrijving Ben jij op zoek naar een tool waar een register en schijf opruiming in zit, een bescherming voor jouw privacy, en verbetering voor de performance en andere handige tools in één pakket zit?

Glary Utilities

De freeware Glary Utilities heeft vele handige tools in één. Ze noemen deze tool "One Click A Day For PC Maintenance". Glary Utilities is een freeware pakket met registry en disk cleaning, privacy protection, een blocker van spyware / trojans / adware / etc., een performance accelerator en nog enkele andere handige multifunctionele tools. De software kan problemen in het Windows register oplossen, de harde schijf opruimen, de internet snelheid vergroten, bepaalde bestanden afschermen voor anderen en de PC optimaliseren.

Glary Utilities is ontworpen voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers. De interface is gebruiksvriendelijk en bevat duidelijke aanwijzingen / toelichtingen. Voor minder ervaren gebruikers is het mogelijk om het onderhoud van de PC met 1 of 2 muisklikken af te ronden. Voor professionele gebruikers is een veelvoud van specialistische mogelijkheden beschikbaar.

Download hieronder de meest recente versie van deze populiare freeware, Glary Utilities 2.31.0.1098.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 5,52 MB
Datum zondag 30 januari 2011 - 16:34:56
Downloads 1203
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd