Converters [ Gratis software voor omzetten van bestanden. Converteer bijvoorbeeld DVD VOB naar Divx, Wav naar MP3, Divx naar 3GP, 3GP naar Avi. ]

FormatFactory
Beschrijving Er zijn veel conversie programma's waarmee je bepaalde bestandtypen kunt omzetten naar een ander soort bestand. Het kan dan gaan om audio, video of afbeeldingen bijvoorbeeld. Maar met deze freeware heb je één tool voor alle formaten. Althans dat claimt de maker.

Format Factory

De tool Format Factory is een multifunctionele media converter. Het converteert MP4 / 3GP / MPG / AVI / WMV / FLV en SWF naar andere video formaten. En audio kun je converteren van en naar MP3 / WMA / AMR / OGG / AAC en WAV. En qua foto's / afbeeldingen kun je er op los converteren met de formaten JPG / BMP / PNG / TIF / ICO / GIF / TGA. Maar je kunt ook DVD schijfjes rippen naar video bestanden of de audio van een CD halen en omzetten naar bijvoorbeeld MP3. Of converteer naar MP4 bestanden voor jouw iPod / iPhone / PSP of BlackBerry. Ondersteund RMVB, Watermark en AV Mux. Maar dat is nog niet alles wat FormatFactory kan doen. Je kunt ook bestanden repareren, bestanden comprimeren / verkleinen, kleine aanpassingen doorvoeren en het is ook nog in het Nederlands.

Het gebruik van de tool is heel eenvoudig. Om FormatFactory te gaan gebruiken hoef je alleen maar de te converteren file kiezen, dan bevestigen dat je deze wilt omzetten en dan klik je op Start. FormatFactory zet vrij vlotjes de bestanden om. Het programma bevat een eenvoudig hulp systeem. Maar hierin wel wat schermafdrukken om jou te helpen bij het gebruik van de diverse mogelijkheden.

Video demo FormatFactory

Geen geweldige video maar hij laat globaal zien hoe deze conversie freeware eruit ziet.
Download hieronder FormatFactory 3.2.0.1 (FFSetup3.2.0.1.exe)
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 7,15 MB
Datum donderdag 24 oktober 2013 - 22:39:47
Downloads 6636
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd