Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Unlocker 1.9.0
Beschrijving Heb je wel eens last in windows van meldingen dat iets niet mag omdat een bestand in gebruik is? Of dat je een bestand niet mag verwijderen omdat je niet de juiste rechten zou hebben?

Unlocker

Freeware Unlocker is software die jouw bestanden en directories / mappen kan unlocken of vrijgeven waarvan Windows "denkt" dat ze in gebruik zijn of niet de juiste rechten hebben. Unlocker helpt je als je iets niet kunt met een bestand of met een map terwijl er niets aan de hand is. Er zijn bijvoorbeeld foutmeldingen die je kunt krijgen waardoor je een bestand niet kunt verplaatsen, niet kunt verwijderen of zelfs niet kunt openen. Foutmeldingen zijn bijvoorbeeld:
- Cannot delete file: Access is denied (kan bestand niet verwijderen, toegang geweigerd)
- There has been a sharing violation (onjuiste rechten om te delen)
- The source or destination file may be in use (dit bestand is in gebruik)
- The file is in use by another program or user (een andere gebruiker werkt momenteel met dit bestand)
- Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use (controleer of de schijf niet beschermd is tegen schrijven of dat het bestand in gebruik is momenteel)
- ..... is in gebruik. Sluit alle programma's die het bestand mogelijk in gebruik hebben
- Windows kan het volgende bestand niet openen
- Map / Bestand is mogelijk verplaatst of verwijderd

Unlocker alternatieven

Unlocker is vergelijkbaar met bijvoorbeeld andere soortgelijke programma's zoals Process Explorer (onderdeel van Sysinternals Suite), ForceDel, WhoLockMe, FreeFile, UnLock IT (van EMCO), DLL Master, Locked Files Wizard / Copylock, Boot Deleter (van TNT-BootBlock), etc.

Unlocker adware

Er is een hele discussie gaande of deze unlock tool nu echt freeware is of dat het onder het kopje adware valt. Ja de software bevat een onderdeel met promotionele doeleinden (ebay), echter deze zijn optioneel en je kunt ze dus uitzetten (raden wij ook wel aan, zeker voor nederlanders niet echt zinvol). Het vervelende is dat mede hierdoor Unlocker vaak als adware-software wordt geflagged door scanners. Veel mensen begrijpen ook niet waarom de ontwikkelaar deze software (eBay shortcuts, Bing of de Quickstores toolbar) heeft toegevoegd. Hij wil natuurlijk toch wat inkomsten krijgen uit deze handige tool. Maar als je deze optie bij de installatie uitzet dan is de software echt freeware.

Download Unlocker

Het programma Unlocker 1.9.0 is gratis een geheel veilig. Echter let wel op dat je zeker weet dat de melding van Windows bij een bestand / directory echt onterecht is voordat je Unlocker gaat gebruiken. Download hieronder de nieuwste versie.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 211,91 kB
Datum woensdag 07 juli 2010 - 14:40:40
Downloads 2021
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd