Anti Spyware [ Bescherm uw computer tegen ongewenste spyware programma's met deze gratis spy ware tools ]

Runscanner 2.0.0.47
Beschrijving Wil jij gratis Malware, dat eventueel op jouw computer staat, opsporen? Malware is een verzamelnaam van alle ongewenste software op jouw PC en komt van het engelse malicious software. Nou wie wil er nu malicious software op zijn computer?

Runscanner

Naast diverse andere anti malware software heb je ook Runscanner dat als freeware gedownload kan worden. Runscanner is te gebruiken door zowel ervaren computer gebruikers als ook de beginners op computer gebied. De naam van de software zegt het al, het is een scanner. Hij helpt je helaas niet bij het verwijderen van gevonden verdachte installaties op jouw PC. Dus wat mij betreft kunnen beginners beter op zoek naar een meer volledige oplossing. Ervaren gebruikers vinden het "alleen scannen" misschien juist wel prettig. Zo kunnen ze zelf bepalen wat ze wel en niet willen verwijderen. In de Expert mode kun je met deze software ook de scan beinvloeden en mag je na afloop via de software ook aanpassingen doorvoeren in jouw systeem.

Ben je een minder ervaren gebruiker of wil je gewoon scannen en gelijk je systeem laten schoon maken? Dan is Ad-Aware van Lavasoft meer iets voor jou. Een ander freeware alternatief voor scannen en oplossen is Spybot. Lees meer over gratis spyware oplossingen.

Vorige versies:
- augustus 2010 - Runscanner 2.0.0.47
- okt 2009 - Run scanner 1.9.0.9
- jan 2009 - ,, 1.8.0.0
- aug 2008 - ,, 1.7.0.0

Download hieronder deze freeware tool.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 1,39 MB
Datum woensdag 04 augustus 2010 - 17:08:32
Downloads 7073
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd