Full Gratis Games [ Volledige gratis games, freeware compleet met alle levels en dus geen demos ]

M-Klaver 1.3.1
Beschrijving Er is nu naast het populaire ASklaver een andere PC klaverjas game. Lekker klaverjassen op jouw PC? Download dan dit gratis spel (gemaakt door een Nederlander!).

M-Klaver

Het spel M-klaver is klaverjas game voor de PC. Na installatie kun je klaverjassen in de Amsterdamse of in de Rotterdamse variant. Het voordeel van M-Klaver ten opzichte van ASklaver is dat je deze game ook via internet of via een netwerk tegen anderen kunt spelen. En je kunt bijvoorbeeld slagen terugzien. De laatste versie, M-Klaver 1.3.1 is uitgebracht in 2004. Het is dus geen heel recent spel.

Klaverjassen

Klaverjassen is een typisch Hollands spel dat ook in het buitenland wel bekend is maar natuurlijk niet zo populair als in Nederland. Binnen het klaverjassen zijn diverse varianten / speelwijzen en ieder heeft zo zijn eigen strategieen en spelregels. MKlaver biedt 2 varianten, Rotterdams en Amsterdams.

Online Klaverjassen

Als je zin hebt om Online te Klaverjassen, en dus niet eerst software downloaden... dan kan dat via onderstaande site


Of via de klaverjas website, Klaverjassen Online waar je ook gratis kunt spelen.

M-Klaver downloaden

Hieronder kun je M-klaver downloaden. De software is getest op virussen en er zijn geen problemen gevonden. Veel plezier met dit kaartspel.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 708,98 kB
Datum dinsdag 13 oktober 2009 - 16:57:09
Downloads 8697
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd