Media Players [ Afspelen van geluid en video zoals MP3, AVI, Divx Freeware en meer. iTunes, VLC Player, Mediamonkey, Quicktime, GOM Player en meer ]

DivX Plus 8
Beschrijving Divx plus downloadenDe meest populaire codec voor het comprimeren van video films.

Divx

DivX is primair een zeer bekende codec die de meeste film liefhebbers wel op de computer hebben staan. Dankzij DIVX wordt een DVD film van ongeveer 5 gigabyte terug gebracht naar een divx-video van 800 MB met slechts ietsjes kwaliteitverlies. Voor compressie van video is deze codec een hele bekende toepassing.

Divx Plus

De meest recente en gratis versie van Divx Plus is versie 8 (divx 8). Deze freeware bevat echter niet alleen de Codec maar ook een player, een web player, divx plus codec en een DIVX converter. In deze nieuwe versie bijvoorbeeld ook ondersteuning voor het H.264 formaat. Hierdoor kun je ook Divx in high quality (high definition) kijken (dus in 1080p), dit kan zowel met gedownloadde videos als ook met video's de embedded staan op websites. Het afspelen kan met de standalone player en met de divxplugin voor de browser. Ook kun je met de converteer tool jouw video's gratis omzetten naar DIVX formaat en hier vele MB's besparen. Ook kun je videos omzetten naar 1080p HD resolution (.MKV container), hiervoor heb je niet meer de betaalde PRO versie van Divx nodig. Echter met de PRO versie heb je wel meer opties bij het converteren en kun je ook vanuit andere video applicaties HD divx opslaan (kan niet met deze gratis plus versie).

Divx Download

De download van Divx bevat meerdere onderdelen, namelijk (is eigenlijk een heel installatiepakket):
- de DIVX Plus codec
- DIVX Plus player / media speler met divx-to-go voor maken versie voor portable player
- conversie tool voor omzetten naar standaard of HD divx

Download hieronder de nieuwste versie van de DIVX Plus codec en aanvullende software in één pakket.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 21,93 MB
Datum dinsdag 16 maart 2010 - 17:38:43
Downloads 7460
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd