Andere Programma's [ Diverse gratis freeware zoals Craagle, Google Desktop, Skype, eSpew MP3, Color Picker en meer ]

FeedDemon 3.1.0.30
Schrijver NewsGator
Beschrijving Ben jij op zoek naar een goede en gratis RSS lezer / RSS reader / RSS aggregator voor het ophalen en lezen van RSS-feeds? Eentje die ook Twitter feeds leest?

FeedDemon

Met FeedDemon kun je RSS feeds ophalen, lezen en bekijken. Feeddemon kan RSS-feeds verwerken van bijvoorbeeld sites, van eblogs / weblogs en van forums. Maar, en dit zal veel mensen aanspreken, het leest ook Twitter berichten, tweets. De reader zal regelmatig de bronnen controleren en jou automatisch attenderen op nieuwe RSS berichten. Feed-Demon kan ook podcasts ontvangen en je kunt met deze tool op zoek gaan naar nieuwe RSS-feeds.

Sinds versie 3.0.0.44 bevat deze feeder ook een onderdeel met de naam "Recommendations", oftewel "Aanraders". Hier worden feeds en posts aangeraden waar jij mogelijk interesse in hebt. Dit onderdeel werkt op basis van de nieuwe Explore functie in de Google Reader.

Er zit wel ook een nadeel aan deze desktop feed en twitter reader. Hij gebruikt erg veel geheugen. Hier zal mogelijk bij de volgende versie aan zijn gewerkt, vermoedelijk Feed Demon 3.1.1.

Download hieronder de nieuwste FeedDemon 3.1.0 release 30 (juni 2010).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,4 MB
Datum zaterdag 12 juni 2010 - 21:24:49
Downloads 6728
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd