Anti Spyware [ Bescherm uw computer tegen ongewenste spyware programma's met deze gratis spy ware tools ]

Wipe 2011.09
Schrijver PrivacyRoot
Beschrijving Zoek jij een klein gratis programma waarmee je jouw computer een beetje kunt opschonen en jouw sporen kunt wissen?

Wipe

Zoals de naam al een beetje aangeeft is Wipe een schoonveger. Wipe is vergelijkbaar met CCCleaner, echter zijn de functies van deze concurrent cleaner wel uitgebreider. De freeware Wipe is met name bedoeld voor het schoonmaken van jouw sporen, jouw gebruikersgeschiedenis zeg maar. En dan wist het niet alleen de sporen van gebruik op jouw PC maar ook de sporen die je op internet achterlaat (zonder het te merken meestal). Maak bijvoorbeeld jouw surf geschiedenis / browsing history schoon, verwijder cookies & cache & tijdelijke internet files, delete de zoek geschiedenis, etc.

Werking Wipe

De tool wipe begint met het tonen van meer dan honderd programma's die mogelijk persoonlijke gegevens bevatten die je niet wilt delen. Dit varieert van Windows XP / Vista of 7 files tot tijdelijke Internet bestanden, etc. Wipe toont het aantal bestanden en de ruimte die zij in beslag nemen. Je kunt bepaalde programma's gewoon deselecteren als je niet wilt dat die gewiped worden.

Als je op de delete knop klikt dan zie je een helder scherm dat het programma icoon toont dat op dat moment schoon wordt gemaakt. Dan zie je snel bestandsnamen voorbij flitsen en een indicatie bar met de voortgang. Het programma werkt heel eenvoudig en is volgens experts veilig te gebruiken voor zowel ervaren als minder ervaren mensen.

Probeer Wipe een keer uit, het is gratis en kan geen kwaad.... tenzij je juist wil dat iedereen kan zien wat je op internet allemaal hebt gedaan? Vanaf de versie 2.43 is deze software ook in het nederlands te gebruiken. Download hieronder versie 2011.09 (van juni 2011, de 09 in het versienummer slaat duidelijk niet op de huidige maand).
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 6,11 MB
Datum zaterdag 18 juni 2011 - 10:32:13
Downloads 6683
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd