Nieuwsgroepen - Usenet [ Gratis software voor downloaden vanuit Nieuwsgroepen zoals FTD, QuickPAR, Grabit, newsleecher - en meer Usenet tools ]

NNTPGrab 0.6.0
Beschrijving Werk jij met nieuwsgroepen / binaries / usenet? Dan heb je software nodig om NZB bestanden te lezen en te downloaden.

NNTPGrab

Het opensource gratis programma NNTPGrab is vergelijkbaar met bijvoorbeeld Grabit. NNTPGrab 0.6.0 is een handig nieuwsgroepen download programma voor het downloaden van binaries op basis van NZB bestanden. NNTP-Grab kan dus werken met nzb-bestanden, kan automatisch par2-bestanden verwerken (en optioneel de onnodige bestanden daarna direct te laten verwijderen), kan daarnaast meerdere usenet-servers raadplegen bij het downloaden, biedt de mogelijkheid om de bandbreedte bij het downloaden te beperken en kan eventueel de computer automatisch afsluiten zodra het downloaden gereed is. De laatste release heeft flinke verbeteringen ten behoeve van de stabiliteit en de mogelijkheid om plugins te ontwikkelen. De 1e handige plugin is direct beschikbaar, AntiSleep die ervoor zorgt dat de windows computer niet automatisch in slaap valt als de computer nog aan het downloaden is (een functie die in Grabit ontbreekt).

Gerelateerde downloads

Zie naast NNTP-grab ook nog deze interessante downloads mbt nieuwsgroepen:
- FTD
- Quickpar Nederlands
- SmartPAR
- Grabit
Download hieronder NNTPGrab voor Windows 2000, Windows Vista, XP en Windows 7.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 976,56 kB
Datum maandag 08 maart 2010 - 10:17:49
Downloads 7748
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd