Systeem Utilities [ Gratis software voor jouw PC zoals AIDA 32, Defraggler, GPU-Z, PC Wizard 2008, UltraDefrag ]

Wise Registry Cleaner 5.85
Schrijver WiseCleaner
Beschrijving Wil je de snelheid / performance van Windows helemaal weer optimaal krijgen? Dan is het schoonmaken van jouw registry een goed begin.

Wise Registry Cleaner

De freeware Wise Registry Cleaner free is een krachtige gratis register opschoon en optimalisatie tool. Deze freeware maakt jouw PC sneller door de Windows Registry (register) schoon te maken. Slecht geschreven programma's nemen niet de moeite om het register schoon te maken met hun eigen toevoegingen wanneer je deze software verwijderd. Zo blijft er dus veel onnodige rommel achter in de Registry. En hoe meer rommel in jouw WinRegister, hoe groter de kans dat jouw PC trager wordt of zelfs crashed.

Wise Registry Cleaner vs CCleaner

CCleaner is vele malen populairder dan Wise Registry Cleaner. Maar welke is beter? Eigenlijk is CcCleaner beter omdat deze meer opruimt dan alleen het Windows Register. Echter CCleaner is misschien wel iets meer voor de ervaren PC gebruiker. Wise Registry Cleaner is eenvoudig in het gebruik en ook veilig te gebruiken voor minder ervaren gebruikers. Maar hoe dan ook, kijk goed uit met het gebruiken van Registry Cleaners. Heb je geen idee wat je doet? Laat het Windows register dan maar met rust.

wise registry cleaner review

De redactie van Cnet, een bekende soft- en hardware website, gaf in een wise registry cleaner review aan dat het programma snel werkt, daarbij weinig bronnen van de PC gebruikt en het eenvoudig in het gebruik is. Een ander voordeel volgens de redactie is de undo mogelijkheid. Dezelfde redactie geeft echter ook aan dat het wel minder functionaliteiten heeft dan concurrerende software. Ook mist het een indicatie van gevaar bij verwijdering van register items. Maar deze freeware krijgt van Cnet overall een waarding van 4,5 sterren van de 5. PCM heeft ook een review gegeven en zij geven 4 van de 5 sterren aan het programma. De pluspunten zijn volgens PCM dat het gratis is en het clean with 1 click aspect. Nadeel vinden zij dat de backups maken van het register erg lang duren. Dus over het algemeen zijn ook de experts vrij positief over wise registry cleaner.

Eerdere versies waren 5.43 en 5.41 van juli 2010, 5.35 van juni, 5.34 van mei 2010.

Wise registry cleaner download

Download hieronder de meest recente versie van Wise Registry Cleaner Free (versie 5.85 van november 2010). Deze versie van Wise is geschikt voor Windows 2003 / XP / Windows vista en voor de nieuwste windows 7.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 2,87 MB
Datum woensdag 03 november 2010 - 21:18:25
Downloads 1349
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd