Pocket PC Software [ Gratis software voor Palm OS - PDA - Smart Phone - Mobile - Handheld - WM5 - WM6 - Windows Mobile ]

Moborobo
Beschrijving Wil jij met jouw windows computer een Android telefoon beheren?

Moborobo

De oplossing is dan Moborobo. Dit is een hele goede Smartphone Management Tool die je kunt installeren op jouw windows computer. Met Moborobo is het beheren van jouw Android GSM een makkie. Beheer bijvoorbeeld al jouw contacten door ze te sorteren, zoeken, organiseren en er een backup van te maken. Maar dit kan ook met al jouw berichten. Je kunt ook groepen aanmaken voor jouw contacten en ze importeren en exporteren. Ook een handige functie, transporteer de contacten van een Android telefoon naar een iPhone. Of je zet contacten van een iPhone juist over naar een Android mobieltje.

Verder kun je een Wallpaper en / of een theme downloaden. Je hebt een grote keuze uit downloadbare wallpapers en themes. Optioneel kun je ook de "Mobo Launcher" installeren. Dit is een unieke Android home desktop vervangende applicatie. Met deze app kun je thema's beheren, de iconen zelf instellen en kiezen voor leuke scroll en transitie effecten. Beheer en synchroniseer bestanden zoals muziek, video en afbeeldingen / foto's tussen jouw telefoon en jouw PC. Je kunt de muzieklijst beheren, de ringtones instellen, berichten versturen en ontvangen via jouw PC. Dus via Moborobo kun je een SMS bericht versturen vanaf de PC.

Download hieronder de nieuwste versie van deze gratis tool, Moborobo. Het betreft Morobo 2.1.3.767 en deze werkt met Windows 2000/XP/2003/Vista en windows 7.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 23,84 MB
Datum woensdag 23 oktober 2013 - 00:42:10
Downloads 3019
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd