Chat Programma's [ Chat Freeware en VOIP zoals ICQ - Mirc - Trillian - Ventrilo - VentriloMix en Windows Live Messenger ]

SimpLite MSN 2.2.16
Beschrijving Gebruik jij MSN messenger regelmatig? Wist je dat handige mensen dan jouw gesprekken eenvoudig kunnen afkijken?

Simplite

Werk jij met MSN Messenger, met Windows Live Messenger of Windows Messenger en wil je zeker weten dat jouw gesprekken privé zijn? Het chatten met MSN is eigenlijk erg onveilig. De chat tekst wordt namelijk gewoon over internet verzonden zonder enige vorm van encryptie / versleuteling. Iemand in hetzelfde huis kan jou eenvoudig afluisteren (je zusje, broertje, je zoon, dochter, etc.) en ook een handige luistervink op internet weet eventueel ook wel raad met jouw gesprekken. SimpLite biedt een oplossing die gratis is voor thuisgebruikers en zakelijke gebruikers. SimpLite encrypt / versleuteld / codeert het gesprek door middel van public key encryption. Ook geeft het aan of je met een andere Simp gebruiker praat of met een onbeveiligde MSN-er. Heeft de andere chatter geen Simp op de computer dan wordt de chat niet ge-encrypt en werkt MSN Messenger gewoon zonder codering. Je moet dus beiden SimpLite hebben om echt veilig te chatten.

Simp Lite

De lite versie van Simp is gratis. Er is echter ook een Pro versie (SimpPro). Simp Pro is een commerciele versie en deze versie bevat iets meer mogelijkheden dan Simp Lite, de gratis versie.

Live Messenger

Ben je ook nog op zoek naar de nieuwste versie van Live Messenger? Die kun je ook via deze site downloaden: download Messenger. Download daarna SimpLite voor veilige chat sessies.

Download hieronder SimpLite de engelse versie geschikt voor Windows XP en Vista, versie 2.2.16.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 3,61 MB
Datum zondag 17 mei 2009 - 12:51:46
Downloads 6770
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd