Emulatie Software [ Gratis virtuele tools zoals Alcohol 120%, Daemon Tools, Virtual CloneDrive, WinUAE ]

Windows Virtual PC beta
Beschrijving Behoefte om meerdere Operating Systems / Besturingsystemen op één computer te gebruiken? Bijvoorbeeld zowel Windows 7 als ook Windows XP of ook Windows Vista? Of op een Windows 7computer ook Linux gebruiken?

Windows Virtual PC

Virtual PC van Microsoft is software waarmee je een ander besturingssysteem op een computer kunt installeren in een soort virtuele omgeving. Maar let op, deze Windows Virtual PC beta is voor Windows 7 gebruikers. Je kunt hiermee dus een Windows XP of Windows Vista installatie uitvoeren onder de hoofd-OS Windows 7. Zoek je iets voor Windows XP of Vista, ga dan naar de VirtualBox pagina.

Virtual PC Beta

De opzet van Virtual PC voor Windows 7 is om problemen te voorkomen die er wel waren met de introductie van Windows Vista. Veel applicaties werkten niet onder Vista omdat ze alleen geschikt waren gemaakt voor Windows XP. Met met Virtual PC Beta kun je nu applicaties in de meest geschikte omgeving draaien. Dus als een applicatie niet goed werkt onder Windows 7 dan zet je hem in de Virtuele Vista omgeving.

Virtual PC voor Vista

Er is ook een Virtual PC freeware oplossing voor Vista beschikbaar. Maar helaas is deze voor de meeste mensen niet downloadbaar. Deze Virtual PC 2007 werkt namelijk alleen op Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate en Windows Server 2003. De Standard Edition werkt op Windows Server 2003, Standard x64 Edition, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64 Edition en op Windows XP Tablet PC Edition. Dus heb je Vista Home edition dan kun je Virtual PC niet gebruiken helaas.

Deze download verwijst naar Microsoft pagina waar je de juiste versie VirtualPC eerst nog moet kiezen waarna je deze kunt downloaden.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 4,77 MB
Datum zaterdag 09 mei 2009 - 15:46:34
Downloads 8238
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd