Full Gratis Games [ Volledige gratis games, freeware compleet met alle levels en dus geen demos ]

Soldat 1.5
Beschrijving Ben jij fan van bijvoorbeeld Worms of Counterstrike? Wil je graag gratis een multi player game spelen? Dan is dit iets voor jou!

Soldat

Soldat is een freeware gratis 2D-schietspel dat je in een multiplayer omgeving kunt spelen. Dit spel is het beste te omschrijvingen als een mix van de bekende games Worms (later ook Worms 3D) en Counterstrike. In Soldat vechten kleine soldaatjes tegen elkaar met meer dan 18 verschillende wapens. Je kunt deze game spelen tegen tegenstanders op het internet of het netwerk.

Het spel is echt gratis te downloaden en te spelen. Echter kun je jezelf ook registreren waarna een aantal extra mogelijkheden toegankelijk worden gemaakt waaronder jouw eigen interface maken, gebruik maken van een ingebouwde mp3-speler en na registratie kun je het spel in diverse hogere resoluties spelen.

Gamespot schreef over deze game: één van de meest verslavende en flitsende online multiplayer ervaringen ooit gemaakt! En zij hebben er verstand van! Dus gewoon even uitproberen deze gratis Soldat game en fraggen maar.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 13,45 MB
Datum maandag 27 april 2009 - 22:24:01
Downloads 6526
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd