Kantoor toepassingen [ Freeware voor kantoor en business waaronder office, agenda, time management ]

Rainlendar Lite 2.8
Beschrijving Dit is een gratis kalender die je op de desktop kunt tonen. De kalender bevat ook een handige to-do lijst.

Rainlendar

Met de agenda tool Rainlendar (dus niet Rainkalendar / Raincalendar of Rain-Calender) kun je een kalender overzicht op jouw desktop laten weergeven (op de achtergrond). Het programma is dus eigenlijk een soort active desktop, interactieve wallpaper. Rainlendar is beschikbaar voor Windows (32 en 64 bit), voor Linux en ook voor Mac OS X systemen. Het leuke is dat je heel veel mogelijkheden hebt om het uiterlijk van de kalender / calendar aan te passen aan jouw voorkeur (vele skins, meerdere maanden of slechts één maand tonen, meerdere kalenders tonen waaronder feestdagen, tv gids, persoonlijke agenda, etc.).

ZoneAlarm kan ieder programma afzonderlijk blokkeren, wel of niet toestaan om te communiceren met het netwerk en / of het internet. Wanneer een onbekend programma contact probeert te maken met het netwerk of met het internet dan vraagt ZoneAlarm de gebruiker (jou) om een bevestiging / om eerst akkoord te geven.

Rainlendar gratis

Ja Rainlendar is gratis als je de Lite uitvoering kiest, deze versie is gewoon freeware. Echter er is ook een betaalde Pro variant die voor +/- tien euro extra mogelijkheden bevat (waaronder kalender synchroniseren met Outlook en met Google Calendar). De lite versie bevat verder geen spyware of adware en is echt 100% gratis.

Rainlendar is dus een handige personal assistent (PIM) wat betreft afspraken en takenlijsten. En het ziet er erg leuk uit zo op jouw desktop. Download hieronder de gratis lite versie voor windows. Het gaat dan om de 32 bit versie van Rainlendar 2.8 lite die in januari 2011 is uitgebracht.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 6,03 MB
Datum vrijdag 07 januari 2011 - 15:01:15
Downloads 2683
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd