Chat Programma's [ Chat Freeware en VOIP zoals ICQ - Mirc - Trillian - Ventrilo - VentriloMix en Windows Live Messenger ]

Hyves Desktop 1.0
Beschrijving Heb jij een profiel op Hyves en wil je een handig hulpmiddel voor deze social media website?

Hyves Desktop

Ja we hoeven natuurlijk niet uit te leggen wat Hyves is, toch? En als jij een profiel hebt staan op Hyves dan weet je zeker wat de mogelijkheden zijn die Hyves online biedt. Hyves Desktop is eigenlijk de opvolger van de zogenaamde Hyves Kwekker. Met de gratis Hyves Desktop kunnen users eenvoudig foto's uploaden naar hun profiel pagina. Ook kun je eenvoudig zien wie van jouw vrienden online zijn (vergelijkbaar met messenger). En je kunt eenvoudig contact maken via een chat bericht, sms of via de bekende krabbel.

Foto's uploaden

Met Hyves Desktop kunnen Hyvers (de gebruikers van Hyvves) vanaf hun computer eenvoudig foto's uploaden door met de muis de bekende drag and drop beweging te maken. Dit werkt een stuk eenvoudiger dan de huidige upload functie op de site. Bij het plaatsen van foto's kun je gelijk ook titels en beschrijvingen toevoegen. Je kunt met Desktop Hyves ook de foto's roteren en verkleinen. Je zet dus veel sneller nieuwe foto's op jouw profiel. Het leukste is nog dat je de foto's kunt pimpen, foto's opleuken. Je kunt tekstballonnen toevoegen. Naast hoedjes, brillen, kapsels kun je dus ook een tekstballon aan je foto toevoegen. De tekst kun je natuurlijk helemaal zelf invullen en vervolgens ook nog aanpassen in kleur, font en grootte. Dit is allemaal mogelijk dankzij de Hyves foto pimper.

Dus ga lekker snel aan de slag met de gratis Hyves Desktop en download deze freeware tool. Let op, om te kunnen downloaden moet je wel inloggen op Hyves.nl.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 20,03 MB
Datum woensdag 08 april 2009 - 11:54:33
Downloads 10822
Download
Beoordeling
 10.0 - 1 stem 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd