Andere Programma's [ Diverse gratis freeware zoals Craagle, Google Desktop, Skype, eSpew MP3, Color Picker en meer ]

SharePoint Designer 2007
Beschrijving SharePoint van Microsoft wordt door vele bedrijven inmiddels gebruikt voor het opzetten van een intranet, een extranet en / of een internet site. Het is een zeer geavanceerd systeem met diverse standaard functies. Echter het systeem werkt niet met een eenvoudige template zoals bij andere CMS systemen. Hiervoor heb je een designer nodig. En die designer software wordt nu door Microsoft GRATIS aangeboden!

SharePoint Designer

Met SharePoint Designer kun je jouw SharePoint-sites laten voldoen aan jouw wensen qua functies en qua vormgeving. Zorg dat de sites conform de huisstijl zijn vormgegeven via de nieuwste ASP.NET-technologie, diverse erkende webstandaarden (waaronder XHTML), etc. Je kunt dus eigenlijk gewoon interactieve webpagina's maken zonder ook maar één stukje code te schrijven.
De Office SharePoint Designer 2007 is voorzien van diverse handige hulpmiddelen waarmee je een Sharepoint website (internet, intranet of extranet) kunt maken. Zorg dat de Sharepoint site helemaal conform het ontwerp zal zijn met deze gratis Designer. Maak ook op snelle wijze de workflow toepassingen en de rapportagefuncties op het SharePointplatform.

Wat is Sharepoint

Het doel van Microsoft was om mensen via SharePoint snel tot de gewenste informatie te laten komen, het delen van informatie dus. De opzet van SharePoint is het kunnen opzetten op eenvoudige wijze en snel van intranet-, extranet- en internetomgevingen. Daarbij kun je dan het intranet, extranet of internet eenvoudig voorzien van gepersonaliseerde forums, enquêtes, takenlijsten, kalenders en zoekfunctionaliteiten en deze sites hebben dan gelijk ook ondersteuning voor het uitwisselen van documenten tussen gebruikers.

SharePoint Designer Gratis

Ja Microsoft bood deze software al aan als probeerversie. Echter nu is SharePoint Designer gewoon gratis te downloaden en te gebruiken. Microsoft hoopt op deze manier de populariteit en het gebruik van SharePoint te vergroten.

Download Sharepoint Designer gratis via onderstaande link.
Afbeelding geen afbeelding beschikbaar
Bestandsomvang 282,29 MB
Datum maandag 06 april 2009 - 14:49:15
Downloads 5538
Download
Beoordeling
Niet beoordeeld 
Meld ontbrekende download

Zoeken Gratis Downloaden Freeware


Datum / tijd